Indisk gryta med aubergine, cashewnötter och ingefära



Ingredienser
100 gram  cashewnötter
2 msk  rapsolja
2 msk  ingefära, färsk, riven
1 msk  garam masala
1 tsk  spiskummin
2 msk  honung
1 tsk  salt
1 krm  cayennepeppar
400 gram  passerade tomater, (1 burk)
400 gram  kokosmjölk, (1 burk)
4 potatisar (i kuber)
1 aubergine (i kuber)
1 gul lök (hackad)


Tillagning
1. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet. 

2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs potatis, aubergine och lök tillsammans med kryddpastan. Tillsätt kokosmjölken och låt puttra på medelvärme ca 15 minuter. 

3. Servera gärna med mango chutney, ris och sallad



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar